Xtravaganza – och fart på viktminskningen…

Hej på Er!

Nu har jag varit på mitt första individuella möte med Xtravaganza och även första gruppträffen. Vår förträffliga hälsocoach Emma gjorde ett otroligt bra intryck på mig. Vi gick igenom grunderna, lade upp viktmål och diskuterade hur Xtravaganza fungerar i sin helhet.

Emma fixade även så att mitt befintliga träningskort konverterades till Xtravaganza-paketet, inga problem så nu är det bara att sätta igång. Jag fick med mig en påse med första veckans ”mat” – jag ska gå på något som heter helfart och då dricker man bara kalla /varma pulverdrycker och till det vatten. Det är bra för nu vill jag få fart på viktminskningen.

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Xtravaganza – och fart på viktminskningen…

  1. Elin skriver:

    Tar mig friheten att länka din blogg i min blogglista, hoppas det är ok 🙂 Inspirerande att läsa om dina mål, och jag tror du kommer klara ett IronMan galant!

  2. carina skriver:

    Hej Elin! Vad roligt, självklart kan du länka till min blogg. /Carina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.