Vi närmar oss slutet på 2012

jultifxGOD JUL ALLA!

De sista veckorna har gått i en rasande fart. Jobb, jobb, förberedelser inför julen, träna m m. Totalstopp i avloppet förra helgen och sönderslagen bakruta på makens bil. Ja inte har jag tråkigt.

Nu har lugnet hägrat sig och vi börjar slappna av. Ute är det busväder och jag är glad att jag inte behöver ut och åka på vägarna. I år firar jag julen i Göteborg. Det har hänt så mycket under året så jag känner att det är det rätta att göra. Vi ska ut och springa en sväng imorgon – julafton – och sedan blir det Kalle Anka och hans vänner. Trots att jag är vuxen för länge sen är det en tradition som hör julen till. På Juldagen kommer min f d arbetskompis Lotta och hennes Anders + barn för att äta lite gott och ha trevligt.

Annandag jul ska det tränas. Styrketräning med PT i Lerum. Sedan några arbetsdagar innan Nyårshelg och ytterligare några dagars ledighet. Men så här långt önskar jag Er alla en riktigt trivsam Julhelg.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.