Veckorna de går…

Ännu en vecka har gått! Oj vad tiden går går fort nu – innan jul. Men det känns att träningen går framåt och det går bra med Detoxen också – förvånansvärt bra! Nu är det bara 6-7 dagar kvar att ”detoxa” och sedan får jag äta mer kolhydrater. Jag ska dock vara försiktig när jag ökar kolhydratmängden – jag trivs ganska bra med kosten som den är. En sak som jag definitivt ska hålla fast vid är den smoothie som jag gör på morgonen – perfekt och lagom när jag ska iväg och jobba.

Fast i juldagarna tre ska jag unna mig lite gott och även till nyårshelgen. Sen är det på’t igen. Vikten minskar sakta men säkert och ingen kommer vara gladare än jag när jag når min målvikt – kämpa, kämpa, kämpa!!

Simstart

 

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.