Upptrappning inför intensiv träningshelg…

Idag åt jag lunch med trevliga Carina Håberg, träningskompis, och som jobbar i samma fastighet som jag.

Vi skulle äta ute och då bestämde jag mig för att äta en liten sallad bestående av kyckling och grönsaker. Jag lämnade nästan hälften för jag ville vara försiktig så här i början. Anledningen är att vi ska köra en intensiv träningshelg och då behöver jag lite mer kalorier än 500 / dag. Så lunchen kommer att bestå av en Xtravaganza-tallrik med en knytnäve protein och resten grönsaker. I övrigt blir det pulver och drycker som tidigare.

För att gå till träningshelgen så tänker jag börja fredagen med ett morgonpass med simning och ett löppass på kvällen. På lördag blir det BodyBalance på Kristinedal på förmiddagen och ett löppass på eftermiddagen för att avsluta det hela med ett riktigt rejält cykelpass på söndagen. Då ska jag och maken testa och cykla till jobbet – c:a 3 mil enkel väg så vi kommer ha c:a 6 mil i bagaget när vi är klara!

Nu kör vi!!

Det här inlägget postades i Träning, Vikten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.