Upplägg inför Stockholm Marathon

Hur ska jag nu attackera nästa utmaning? Jo, nu måste det springas lite mer så jag tänkte så här:

Det är 78 dagar kvar till Stockholm Marathon, jag har i dagsläget avverkat 57,7 km löpning med gång. Jag skulle vilja uppnå 500 km löpning när jag står på startlinjen den 30 maj, tufft mål, men jag ska göra ett tufft försök.

Så idag är det 78 dagar kvar och 442,3 km…. and counting…

AthensmaraBild från senaste maran… Athen 2005… det känns som en evighet sen.

Det här inlägget postades i Löpning, Tävling. Bokmärk permalänken.

4 svar på Upplägg inför Stockholm Marathon

 1. mia skriver:

  Spring ett maraton i veckan så är det klart!

 2. Eva LK skriver:

  Det innebär ca 5,7 km per dag i snitt eller nästan 40 km i veckan. Det är tufft och tidskrävande och kräver inte minst att du håller dig skadefri. Jag hoppas du redovisar alla kilometrar på jogg.se, så vi kan hålla tummen i ögat på dig! 🙂

  • Carina skriver:

   Hej Eva! Jag inser att det är tufft. De pass jag kör ute redovisar jag på jogg, via appen Svettig. I övrigt skriver jag bara på hemsidan 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.