Tokgalet mål – men va f—-n!!

Jag ska testa en idé!

När jag var yngre och tränade inför ett specifikt mål så ”avskärmade jag mig” från omvärlden. Det var i och för sig inte så svårt att göra,  då det inte fanns sociala medier, mobiltelefoner m m.

Jag ska testa och göra en sådan ”avskärmning” nu.  Detta pga att jag ska försöka mig på en halv Ironman den 31 augusti och jag känner att jag måste gå flera steg utanför min egen bekvämlighetsbox – detta för att klara detta ”högst galna” mål och kanske för tidiga utmaning. Face it – jag är inte där med min träning men någon djävulusisk liten del av mig vill utmana – och då kan jag inte låta bli.

Wish me luck!! 🙂

Det här inlägget postades i Livet, Tävling. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tokgalet mål – men va f—-n!!

  1. Stefan Manning skriver:

    I wish you good luck…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.