TIME OUT!…

Bild

TIME OUT!

Augusti blev inte alls som jag hade tänkt mig. I och för sig är det några dagar kvar innan vi går in i september men att nå 125 km löpning denna månad kommer inte att hålla. Tough luck!! Men så blir det ibland.

Jag har haft ett antal duster med jobbet (håller på att byta jobb då chefen och jag inte är överens), pappa blev dålig igen och jag har tillbringat ett antal dagar med föräldrarna och hjälpt till. Det känns bra.

Nu gäller det att vända detta till min fördel istället. Jag har precis läst klar Olof Röhlanders bok – Bli en vinnarskalle – en handbok i mental träning – och jag ska utnyttja en del råd han ger i den boken. Just detta att vända jobbiga saker till bra saker och dra nytta av det nästa gång är en av sakerna han nämner i boken.

Så vad göra??

Jag sätter om mitt mål på 125 km löpning för september månad och ser till att nå det. Dessutom ska jag smyga mig in i gymmet och se till att få lite mer muskler på kroppen. Men det viktigaste av allt i september är att jag och min sambo Stefan gifter oss. Mycket positivt och trevligt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.