Till Insikt med saker och ting…

Idag fick jag besked att Sahlgrenska vill gå vidare och undersöka mitt blodtryck. Hormonet Aldosterone är det man vill få bukt med och förhoppningsvis även mitt blodtryck. Nu ska jag göra en kateterisering och de ska undersöka binjurarna på närmare håll.

Därför har jag beslutat att boka av Kalmar Ironman. Det blir för mycket och jag vill ha marginal till saker och ting. Därför kommer jag ändra min första ”challenge” till att bli Stockholm Marathon istället. På det sättet kan jag fokusera på en sak – löpningen!

Till det kommer ändå styrketräning och smidighetsträning.

cropped-Carina_Aby.jpg

Jag är nöjd med beslutet. Nu ska här springas istället och jag känner att jag kan fokusera igen.

Det här inlägget postades i Allmänt, Löpning, Styrketräning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.