Starten har gått !!

Min första träningstimme är gjord – fy f-n vad jobbigt! Jag har ju verkligen latat till mig med det mesta. Det kände jag av nu. Men på något sätt är jag ändå väldigt nöjd, startskottet har gått och jag är igång. Nu gäller det att balansera ihop helheten med träning, mat och jobb och den eventuella fritid som blir över. Jag tror att jag ska övertala min karlslok (godkänd benämning av honom själv) att hänga med på det här tåget – det blir så mycket roligare då. Nu ska jag ta en dusch – det är jag värd 🙂

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Starten har gått !!

  1. Ultrastefan skriver:

    Skall följas med intresse…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.