Ställa in färdriktningen mot Kalmar…

Oj! Det var ett tag sen jag bloggade. Det har varit så mycket att jag bara inte hunnit…

Nu har det förhoppningsvis lugnat ner sig liiiite i alla fall. Pust!

Vad pratar jag om? Jo jobbet. I slutet av september och hela oktober accelererade det bara mer och mer och till slut blev situationen ohållbar. Det går inte att jobba övertid + träna max + hinna med ett socialt liv. Det finns bara inte tillräckligt med timmar på dygnet för detta. Så jag fick koncentrera mig på en sak i taget. Jobbet är viktigt då det ger mig pengar och möjlighet att träna så jag koncentrerade mig på att få ordning på det. Hade samtal med min närmaste chef vilket var bra, vi kom fram till bra saker. Sedan tog det lite tid att genomföra men nu är det bättre.

I tisdags kom vi hem från Playitas – en veckas ledighet och simträning gav ett välbehövligt andrum i ”jobbtillvaron” – även det bra.

20131117_135237Efter ett Open Water pass var vi så här glada

Imorgon börjar ny-upplägget inför Ironman i Kalmar. Jag har gjort en grov-planering som ska justeras ungefär en gång/månad. Några tävlingar är också inlagda – den första är Sylvesterloppet 10 km på Nyårsafton.

 

Det här inlägget postades i Livet, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.