Spring Carina spring!!

Nu ska det fokuseras på löpning! Ja – det blir även simning, cykling och styrka men löpningen kommer att få mer utrymme.

Jag var precis ute på ett kort pass på dryga 4 km. Bra känsla i kroppen, det kändes lätt och jag höll andningen på en bra nivå. Lade in kortare gångpauser men dom (gångpauserna) blir verkligen kortare och kortare nu. Härligt!! Vädret var också perfekt för löpning – lätt regn i luften och mycket syre. Inte speciellt kallt heller, jag sprang i kortbrallor.

Jag vill springa, springa, springa !!

Nåja lugn och fin. Det kommer … bit för bit jobbar jag mig framåt med löpningen. Fokus på att göra en bättre halvmarathontid den 5 oktober i Skagen. Prinsens minne – dryga 3.08 ska slås!

Troll05Det kommer även att bli en hel del ”skogsmulle-löpning” – här i Skatås med trollen.

Ha en skön söndag!!

 

Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.