Smälta gårdagens intryck…

Jag är fortfarande i ett glädjerus efter gårdagens Ferrari-körning.

Det var en helt otrolig, fantastisk och positiv upplevelse. Jag ska inte sticka under stol med att de sista veckorna har varit extremt jobbiga. En del beslut var tvungna att fattas men nu är de gjorda och att få köra Ferrari igår gav mig en otrolig kick i rätt riktning!!

Idag är det tänkt att jag ska simma och sedan blir det träning med ”Löparsällskapet Efterkälken – LEK”. Ikväll ska vi vara hos Eva i Lindome så det blir en hel del terräng gissar jag.

Jag fortsätter med Xtravaganza helfart och nu börjar det hända saker, vikten går ner och det känns otroligt bra. Det gör att man ”skiter i ” trötthet och hungerkänslor och kämpar på. På ett sätt är jag bättre förberedd mentalt än när jag gick på ITRIM. Nu har jag mer i bagaget och mina mål hägrar där – långt framme.

Ha en underbar Valborg och Första Maj. Det är alltid skönt med ledighet.

Det här inlägget postades i Livet, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.