Skövde Ultrafestival – 23/24 augusti

Till helgen är det Skövde Ultrafestival! Tanken var inte att jag skulle vara med från början utan jag skulle vara med i Midnattsloppet. Prinsens minne ändrade detta.

Jag insåg att jag behöver träna på längre distanser och när ändå maken skulle upp till Skövde för att titta, bestämde vi oss för att delta i 6-timmarsloppet. Maken ringde Reima och hörde om det var OK och det var det naturligtvis. Så nu blir det ett litet 6-timmarslopp istället för ett millopp.

UI_Stenkullen_120728Bild från Stenkullens IP när vi körde ultra-intervaller – så här kommer det se ut men förhoppningsvis har vi bättre väder och lite mindre kläder än på bilden. Dessutom kommer det vara betydligt fler löpare på banan.

Maken har åkt iväg i förväg med bilen. Jag har lite ärenden jag måste fixa idag – sen sätter jag mig på tåget upp till Skövde och ansluter.

Tanken med detta 6-timmarslopp är att försöka nå marathondistansen. Petri (min PT) föreslog att jag skulle prata med Reima och se om jag kunde få springa tills jag når marathondistansen. Just nu är nämligen min löparform inte riktigt så bra och i avsaknad av långpass så kan det vara bra att veta att jag får fortsätta lite längre än 6 timmar. Ska bli spännande att se var jag landar. Hursomhelst kommer det att bli ett bra riktmärke inför 6-timmars i Borås den 9 november där jag verkligen ska vara under 6 timmar på marathondistansen.

Återkommer med resultatrapportering efter helgen!!

Det här inlägget postades i Löpning, Mental träning, Tävling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.