”Sista dagen” innan semestern…

ÄNTLIGEN!!

Nu är sista dagen innan semestern här – en fantastisk känsla sprider sig i kroppen.

Det har varit en lång sommar, jag har sett alla andra gå på semester och en del som kommer tillbaka nu. Nu är det äntligen min tur. Det ska bli så skönt. Det kommer bli fokus på träning och upplägg inför hösten. Stora löparmålet i  höst är att springa 6-timmars i Borås. Där har jag satt 3 mål:

1. Dröm-mål:  klara 50 km

2. Realistiskt mål: klara 45 km

3. Skam-mål: Klara marathondistansen

Vi får se hur väl jag lyckas med detta. Vi börjar med en liten triathlontävling på lördag – för att få bra känsla i kroppen. Horla triathlon är en liten specialare när det gäller sprint. Simningen är 400 m, cyklingen är 27 km (samma sträcka jag har till jobbet) och löpningen är 7,6 km. Jag var inne och tittade på banprofilerna och upplägget på banan. Lite utmanande. Målsättningen här är att genomföra triathlonet. Lite irritation dröjer sig kvar från Halmstad, där jag bröt efter simningen. Skam den som ger sig.

Carina_tri_1FOKUS på träning denna semester. Denna bilden togs precis innan mitt allra första triathlon – Sundbyholm 2005.

 

Det här inlägget postades i Tävling, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.