Sätta en ”raket” där bak… kan det hjälpa???

KÄMPA!

Livet är en kamp och det gäller att kämpa på. Min väg mot Kalmar har inte alls blivit som jag tänkt mig.

I början av mars var maken och jag uppe i Stockholm där han gjorde en ny hjärtablation – den lyckades. Tiden efter blev desto stökigare (läs mer på makens blogg – ultrastefan.wordpress.com). Jag fick en rejäl förkylning med en enveten hosta som höll mig borta från träningen. Jäkla skit rent ut sagt. Men sakta och säkert dök ändå små vårtecken upp – min nya tricykel kom…

20140408_114008

… och det gjordes även en bike-fit på den…

20140408_100027

…tack duktige ”Mackan” för hjälp med det. Tack även till Richard på Sävendalens cykel och sport för alla goda råd om cykel, cykeltillbehör m m.

Ännu en cykelbild – kan inte låta bli…

20140408_121539

Ja, jag är nöjd…haha!!

Nu gäller det att se om det blir något Kalmar i år eller inte. Jag tänker inte stressa med detta. Jag kommer att starta upp grundträning på cykel och löpning, fokusera på maten och se hur långt jag kommer på det.

Imorgon är det 118 dagar kvar till dagen Ironman…..

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Cykel. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sätta en ”raket” där bak… kan det hjälpa???

  1. biatigger skriver:

    Å, vilken fin Carina!
    Cyklar är så skojjigt! 😀
    Håller tummarna för att du får hålla dig frisk nu och att träningen går bra till Kalmar. Kram// Bia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.