Rivstart på semestern…

Oj, oj, oj … vilken start på semestern.

Vi (jag och maken) har farit omkring som skållade troll de här första dagarna på min semester.

Förutom cykelstrulet innan Horla triathlon så pajade makens dator och även min börjar ge sig. Grafikkortet börjar lägga av.  När jag tittade på video-snuttarna från Horla triathlon så la datorn bara av. SUCK! Det är ju typiskt att när ett problem dyker upp så står fler på rad…!

Sålunda inköptes 2 st nya datorer i söndags men när jag skulle börja ladda upp program och koppla på min trådlösa mus upptäckte vi att 2 USB-portar på min dator var stendöda. Det var bara att åka tillbaka till affären och reklamera. Men då fick vi veta att de datorer vi köpt var de 2 sista i affären och att de skulle försöka få över en ny dator från en annan butik med den s k ”slingbilen”. Det var bara att åka hem igen.

På måndagen var jag och tränade med Petri på Life – skönt att komma igång med träningen på allvar igen. Tack Petri för ett bra pass!

På måndagen försökte vi även få iordning på min cykel då jag skulle köra ett cykelpass med Petri idag. Men det ville sig inte – de nya slangarna var oanvändbara då hålet i fälgen på cykelhjulen var anpassade till en annan typ av slang. Vi upptäckte det den hårda vägen då vi tog en testtur runt Kåhög. Efter 2,5 km hade all luft pyst ut och det var bara att vända och gå tillbaka.

Efter att ha rådgjort med Petri så skulle jag ta morgondagens löppass idag istället och cykla imorgon (förutsatt att cykeln blir klar) men så ringde Jeannete (Facebook-vän från USA) och undrade om vi skulle ses. Det var ju klart! En otrolig kvinna som flyttat från Sverige till USA och tränar triathlon i Colorado. Hon kom över på lunch och vi hade hur trevligt som helst.

DSC_0003Jaha, det var det löppasset. Jag får upp och springa imorgon istället då jag fick besked om att cykeln är klar framemot eftermiddagen och då hinner jag nog bara hämta hjulen innan det är dags för uppföljningsmöte på Xtravaganza.  Tanken är dock att montera på hjulen när jag kommer hem från Xtravaganza och att ta en cykeltur på torsdag. Testa av cykeln liksom. Pust!! En riktig rivstart på semestern alltså…..

Det här inlägget postades i Cykel, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.