Projekt PDMR – dag 9

Jag testade något nytt idag – BOSU. Det är en halv casallboll som man ställer / sätter sig på och gör olika övningar. Ganska svårt och ovant och jag blev helt genomsvett. Men nyttig träning.

Sedan blev det 10 min på löpbandet innan jag körde ett PT pass med Petri. Tufft (det brukar det vara) men idag var det extra tufft då jag kört BOSUn innan. Vi gjorde också ett test nr 2 på vikt och mätte måtten – jag får säga att jag inte blev speciellt nöjd. Jodå, lite har det minskat på måtten men inte alls som jag hade hoppats. Vikten var samma men där har jag slarvat så det var jag beredd på.

Nu får jag lägga in en extra växel, det här går ju inte. Nu kör vi!!

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.