Projekt PDMR – dag 7

Vi närmar oss slutet av helgen men det har varit en bra helg. Igår blev det lätt löpning och gång i 5 km. Negativ split men det berodde nog på att jag glömde mössan och ville komma hem så fort som möjligt. Det var rått ute och det blåste – mycket härdande.

Idag, söndag, var jag på gymet och körde styrketräning. Jag började med 25 min uppvärmning på löpbandet och sedan blev det överkropp och mage. Nöjd efter passet. Nu har jag bara 9 gånger kvar på 10-kortet jag köpte innan jul. Jag har till den 21 februari på mig att avverka resterande 9 gånger – det SKA jag klara!!

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.