Projekt PDMR – dag 5

Det blev ingen mätning eller invägning i tisdags på PT-träningen. PT:ns grabb hade plockat ut måttbandet ur väskan och lekt med det. Men träning blev det och trött blev jag. Ändock nöjd. Jag började med 35 min uppvärmning på löpbandet i form av konditionstest och sedan körde vi nya styrketräningsprogrammet.

På onsdagen var det LEK-dags men det var så uschligt kallt ute så vi bestämde oss för att diskutera världsproblemen över en god middag och ett glas vin. Mycket trevligt.

Inte heller på torsdag (igår) blev det träning. Jag gillar inte när det är så kallt ute att lungorna nästan fryser till is. Men förhoppningsvis blir det mildare till helgen eller i alla fall till nästa vecka.

Imorgon är dock tanken att jag ska ge mig ut och springa lite, kanske får jag sällskap med maken, vi får se.

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.