Projekt PDMR – dag 16

Åhhhh!! En hel vecka sedan jag skrev här. Inte bra men det känns inte så bra just nu. Det känns som om jag står och stampar och inte kommer någon vart. Delvis mitt eget fel då jag slarvar med maten och inte kör alla konditionspass – ska det vara så jäkla svårt egentligen! Skärpning!!

Idag körde jag i alla fall pas 13 med min PT och kämpade på. Han föreslog att ” nästa gång ska vi ut och springa” – hjärtstillestånd! Jag lyckades få uppskov till om 2 veckor men nu MÅSTE jag skärpa mig med konditionspassen. Detta går ju inte. Om 2 månader – ungefär – är seedningsloppet och jag SKA ha bättre tid än förra året – så det så!

Nu ska jag duscha och försöka landa mentalt. Uschligt – bläääää! Men nya tag – tanken som slår mig är att jag måste vandra ut i utmattningens yttersta gränstrakter och börja jobba! På’t igen.cropped-carina_kamp_grenen.jpg

Det här inlägget postades i Livet, Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Projekt PDMR – dag 16

  1. Ultrastefan skriver:

    Älskling. Du fixar detta! Grejen är att Du har inte fattat detta själv. Så jag gör så att jag fattar åt Dig ett tag, så är Du automatiskt på banan (trots att Du kanske inte fattar det). Det är sådant Du har karlsloken till

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.