PROJEKT ”IDAG OM 1 ÅR”

Ibland går det inte alls som man tänkt sig! Efter mycket funderande, hanterande av jobb och allt annat har jag bestämt mig för att börja med ”The Root Cause” till allt. Jag väger FÖR MYCKET! Det blir jobbigt att träna, det blir jobbigt med kläder, det blir jobbigt med det mesta. Nu ska jag ta itu med detta. Inspirerad av TV-serien – idag om 1 år – ska jag försöka komma till rätta med vikten och nå min målvikt. Det kommer att gå upp och ner men det har jag redan räknat med. Rapport hur mycket kilon jag tappat kommer 1 gång per månad. Jag är inte så modig att jag vågar skriva vad jag väger idag men målvikten är satt och jag rapporterar hur mycket jag tappar varje månad. 

Nu kör vi!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.