På’t med träningen…

Idag tränade jag med Petri.

På programmet stod löpning och styrka. Jag tog cykeln till Lerum, dryga 11 km, som uppvärmning. Det var bra då kunde jag börja springa med en gång. Det var väldigt varmt ute så jag fick plocka av mig västen efter halva träningen. Löpning 3,5 min/gå 1,5 min gick faktiskt bra om man ser på hur pulskurvan såg ut efteråt. Nöjd. Jag fick också en high five av Petri – det blev jag glad för – det går absolut åt rätt håll.

Vi avslutade med lite styrketräning med hantlar. Plankan, vanliga och på sidan. Situps. Sedan rann svetten om mig men då är det ett bra träningspass.

Cyklade hem och det gick faktiskt snabbare än ditvägen. Nöjd. Nu dusch, lite mat och vila. bildDet gäller att kämpa och le!! 🙂

Det här inlägget postades i Cykel, Löpning, Mental träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.