Mot Juli-målet (Playitas 125 km)

Bild

En regnig lördagsmorgon (igår) och jag är på väg till Stenkullens IP för att sammanstråla med blivande maken och andra ”ultra-tokar” som genomförde Ultra-intervaller. Mitt mål var däremot att få till ett längre pass för att nå juli-målet 125 km. Utrustad med multisport-jacka (se bilden), keps, musik i öronen och Garmin påslagen satte jag igång c:a 45 min innan nästa ultra-intervall (kl 12.00). Regnet strilade ner, ibland med liten intensitet, ibland med ökande intensitet men jag fokuserade på uppgiften, lyssnade på musiken och kämpade på.

Det blev 14 km – de sista 10 km tillsammans med blivande maken (i mörkblå multisportjacka på bilden). Idag betade jag av de sista 6 km (det blev t o m 7 km) och yes – där satt den. 126,2 km för juli och jag är nöjd. Nästa mål är att klara av 125 km för augusti – då har jag uppnått målet för juli + augusti för Playitas-tävlingen på jogg.se – totalt 250 km för båda månaderna. Wish me luck!!

Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mot Juli-målet (Playitas 125 km)

  1. Stefan Manning skriver:

    I wish you luck… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.