Löparintensitet – inom projekt PDMR

IMG_2299Jaha, då har jag klarat av min första tävling i mitt ”nya” löparliv. Det gick inte fort, det var inte lätt men jag kom i mål. Nu måste jag få lite mer fokus på att springa – det ska gå lite lättare, lite fortare och jag ska fortfarande komma i mål. Förra året – 2012 – sprang jag totalt 450,1 km. I år har jag hittills avverkat 107,4 km. Så…..

JAG HAR SATT UPP ETT MÅL INFÖR GÖTEBORGSVARVET…

Jag ska försöka nå min årstotal för 2012 innan Göteborgsvarvet. Då återstår 342,7 km. Det är tufft. Men jag ska absolut göra ett tufft försök på detta!

Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.