Kontroll hos VC

Idag ska jag till VC i Partille för ny provtagning av Kalium och en blodtryckskontroll. Jag kontrollerar även blodtrycket hemma med min Omron M6-mätare. Det börjar sjunka och närma sig nivåer som är bra. Skönt! Idag börjar jag också trappa ur blodtrycksmedicinerna enligt doktorns rekommendation. Ska bli spännande att se hur det här utvecklas.

Jag börjar också planera lite för kommande träning, ska ta ett block med simträning och fokusera på att få bra flyt med min crawl. Ska bli skönt att få sätta igång igen.

CrawlCarina

Det blir troligtvis inte än på ett tag och i första svängen bassäng och inomhusträning. Men jag längtar till vår och sommar då jag kan ta på våtdräkten och börja simma ute. Jag kommer att få lägga en hel del tid på Open Water simträning…

Det här inlägget postades i Livet, Mental träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.