Kick-off med jobbet

Första arbetsveckan har gått i en rasande fart. På fredagen var det dags för höstens kick-off med starka kontoret Hisingen. Vi stängde kontoret kl 13.00 för avfärd mot Lundsbrunn. På bussen som fraktade oss dit fick vi dricka och smörgås. Gott!

Väl framme slängde vi bara in grejerna i rummen och sedan var det dags för aktiviteter. Det blev mästarnas mästare och en hel del roligt som genomfördes. Bl a att transportera sig 2 och 2 med backar en sträcka och sedan tillbaka, att i tur och ordning ha ett kex på ögat och via ansiktsmuskulaturen få ner det till munnen, spika och försöka slå ut de andra lagen m m. Mycket kul. Efter detta fick vi 1 timme och en kvart med ledig tid. Jag passade på att springa runt i elljusspåret och få lite luft och svettas lite innan middagen. Jätteskönt.

God middag men det tog alldeles för lång tid. Vi varvade att gå ner och titta på fotbollen – Sverige mot Irland – medan vi väntade på de olika rätterna. Sverige vann med 2-1 bra jobbat. Vid 23-tiden gick jag och lade mig, var ganska trött efter första veckan så det var skönt att få sova några timmar.

Telefonen ringde vid halvsju, frukost och sedan Qi-Qong. Roligt. Resten av dagen tillbringades med att gå igenom resultat, fokusera på vad som komma ska och diskutera i grupper. Detta varvades med lunch och några pauser. Det var fantastiskt väder så vi passade på att ha gruppdiskussionerna ute i solen. Vid halvfyra-tiden åkte vi hemåt.

Kvällen tillbringades framför TVn, ganska trött efter intensiva 2 dagar. Imorgon blir det träning igen. Cykling till Life, styrka och löpträning med PT och sedan cykling hem igen.

Det här inlägget postades i Livet, Löpning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.