IDAG – om 1 år, påsken är över

Då var den härliga påskhelgen över. Bra väder och skönt att vara ledig. Första arbetsdagen var ett helvete – var kommer alla människor ifrån? Helt fullt i banklokalen och hur mycket som helst att göra. Som tur var kom älskade maken och hämtade mig, så himla skönt – TACK!! Väl hemma blev det lite frallor, vitlöksost och ett glas rött.

Det har jag banne mig förtjänat idag. Imorgon ska jag springa en sväng efter jobbet, en riktig utmaning då jag är ganska slut efter en arbetsdag. Men jag inbillar mig att jag kommer att få mer ork ju mer jag tränar så det är bara att kämpa på.  

LÖPNING: Onsdag – Fredag – Lördag och Söndag = 4 dagar i veckan.

Det här inlägget postades i Livet, Löpning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.