Ibland måste man tänka om…

Carina_naerbild

…det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Att göra en IRONMAN i Kalmar har varit ett så otroligt riktat mål – kanske för inriktat och fokuserat, vad vet jag!? Men det blev fel och det har tagit ett bra tag att smälta det. Jag ska inte rabbla upp alla faktorer som har orsakat detta men det är en hel del. EN SAK ska jag inte glömma – gå på ”din egen magkänsla” när du sätter mål och låt dig INTE påverkas så mycket av andra. Har du gjort upp en plan så håll dig till den! Ta dig tid att förklara och övertala (om nödvändigt) de personer som ska hjälpa dig att nå dit. Låt dom inte ändra dina planer.

Nu har jag funderat en hel del och en morgon kl 04.53 kom jag på lösningen – så typiskt mig. Snurr-snurr i hjärnan och plötsligt – ”smack” så sitter den där. Jag kommer att göra en IRONMAN men det kommer att ligga i framtiden och jag kommer att – via mina delmål – berätta min historia här. Jag hoppas Ni vill följa mig och min ”nya plan”.

Kom ihåg!! MAKE A PLAN – AND STICK TO IT – det gäller inte minst jag själv!

Det här inlägget postades i Allmänt, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ibland måste man tänka om…

 1. biatigger skriver:

  Lycka till, Carina i din nya plan. Det viktigaste är att ta saker I sin egen takt. Så att träningen blir rolig inte ännu ett krav I en stressed vardag.
  Jag är säker på att du blir Ironman förr eller senare.
  Allt got!
  //Bia

 2. biatigger skriver:

  Carina, jag har en amerikansk dator så den ändrar det jag skriver…det ska vara små i och ”allt gott”. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.