IBLAND GÅR DET INTE SOM MAN VILL…

Jaha – nu får jag ta nya tag…

IDAG – om ett år blev inte vad jag tänkt mig. Jag håller på att knåda på ett nytt projekt som ska starta den 17 september.

Detta blir i samband med att jag börjar nytt jobb. Det kommer att bli ett 3-stegsprojekt med löpning som huvudtema. Just nu njuter jag av de sista dagarna på min semester. Vi ska i veckan åka till Stockholm för att lyssna på E.L O. – har höga förhoppningar på den konserten. Lite fika med gamla vänner ska det också bli. 

Bilder från veckan i Grövelsjön…

Det här inlägget postades i Allmänt, Livet, Mental träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.