Presentation

Hej! Welcome! Bienvenue!

Detta är Carinas nya blogg. Här kommer jag att prata om min dröm och vision om att göra en IRONMAN eller på svenska ”en järnman”.

En IRONMAN är den längsta formen av triathlon, man simmar 3860 meter, cyklar 180,2 km och avslutar med en marathon (42,195 meter).

Jag vet inte riktigt när jag kommer att göra en IRONMAN men all kommande träning och alla kommande tävlingar kommer vara ett sätt att nå mitt mål och min vision. Det jag skriver kommer att vara subjektivt och högst personligt – mina egna tankar och åsikter om vägen till en IRONMAN.

/Carina

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.