Fortsätter att räkna ner km…

Åhej och hå! Idag fick jag till det första löppasset efter Borlänge.

Jag har varit trött och seg i kroppen, det har varit mycket på jobbet men nu fick jag till det. Jag började dagen med ett teknik-pass i BodyBalance, där instruktören gick igenom rörelserna noggrannt. Därefter körde jag 1 timme BodyBalance – det kändes i kroppen. Jag måste ju se till att hålla kroppen rörlig så här på gamla dar…haha.

Nåja, åkte hemåt och förberedde lunch med maken, det fick bli en matlåda i frysen, spaghetti och köttfärssås. En – en och en halvtimme efter det gick vi ut och körde den korta Kåhögsrundan där jag  skramlade ihop 6,4 km, maken några till (han körde fram- och bakåtintervaller)

Pust!! Det var ett tag sen jag körde dubbelpass – det talade minsann kroppen om för mig. ”Va’ fan håller du på med – jag vill ju sätta mig i soffan och mysa”. Nähä du kroppen idag är det jag som plockar poäng så det så.

Vi får väl se vad morgondagen har i sikte… 🙂 Nu är det 288,4 km kvar till den 19 maj.

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fortsätter att räkna ner km…

  1. Ultrastefan skriver:

    Bra jobbat, snyggo. Belöningen blir ett nytt avsnitt av Arrow…. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.