Fokus – släpp inte målet ur sikte…

2009 Ironman AustraliaJag lånar en målbild av en målgång på Ironman – och en riktigt duktig triathlet, Chrissie Wellington. Jag läser hennes bok just nu – Without Limits och det är den känslan jag vill jobba med framöver  Det ska inte finnas några gränser mentalt för vad ”Du” vill göra – tänk i målbilder, tänk i visioner. Försök genomföra dom – varför ska det vara omöjligt.

Jag tror att mycket handlar om HUR man tänker. Det är lätt att blockera sig själv. Just nu känner jag att jag är i en sådan ”period av tvivel”. Kan jag klara av att göra en Ironman, är jag inte för gammal för detta? osv osv. Men så kommer jag på mig själv – va f-n Carina, vem säger att du INTE kan klara det – det är dina egna hjärnspöken som jobbar övertid – lägg av.

En löparkompis från Stockholm använde uttrycket  – ”Nu ska jag ta mig till utmattningens yttersta gränstrakter” och det är nog det jag ska göra – både fysiskt och mentalt! När du är helt slut så orkar du i minst 30 min till…Så.. inget tjafs utan sätt fart nu, det är en bra bit till de yttersta gränstrakterna, ingen tid att förlora!!

Btw – nu är det 244,6 km kvar att springa – och… jag har stretchat målet till att gälla t o m Stockholm Marathon den 1 juni 2013.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fokus – släpp inte målet ur sikte…

 1. Bia Friberg skriver:

  You can do this girl!! Å du är absolut inte för gammal. Du kämpar på bra, du måste bara våga tro på dig själv. Jag är i din ålder och kämpade i tre år för att ta mig till Kalmar. Så jag förstår precis vad du menar med tvivel. När jag väl nått en nivå som gjorde det möjligt, frontalkrockade jag med bilen och gick av på 10 ställen. Kalmar blev mitt mantra och en jäkligt bra morot för att ta mig upp på fötterna igen. Å det gick vägen Carina! Jag tog mig från start till mål innan tiden var slut och jag är säker på att du kommer göra det samma. 🙂
  Lycka till och tro på Dig!!!
  Kram
  //Bia (rödhåriga tjejen som hejjade på din man på Skövde Ultrafestival i somras.)
  http://www.axasportsclub.com/sv/asc/Bloggar/Min-blogg/?userId=280&date=2012

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.