Fokus på träning

Dags att fokusera på träningen igen!

Idag har jag inhandlat ett 10-kort simning på Kristinedals träningscenter. Nu är det dags att ta itu med crawlen. Jag hade tänkt mig att simma 2 gånger i veckan till att börja med. Övriga dagar är det löpning som gäller.  Jag behöver tappa minst 10 kg och för att kunna göra det ska jag kombinera lågintensiv löpning med simpass.

Målet för löpningen i oktober och november är 125 km och för simningen att komma igång med crawlen igen. Tanken är att få till en jämn och fin crawl och sedan successivt öka längden på passen.

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.