F-n vad jobbigt….

Dagens träningspass med Petri på Life var skitjobbigt.

Jag är starkare i kroppen men jag väger fortfarande för mycket och konditionen är inte alls där jag vill att den ska vara – skit också! Nu måste jag verkligen skärpa mig om jag ska kunna genomföra Tjörn Triathlon den 31 augusti. Det är en halv IM och jag är i nuläget skitnervös. Bah!

Läget nu är att fokusera på löpträning med en kontinuitet som gör att jag klarar av mitt mål på 450,1 km (årstotalen för 2012) till den 19 maj – jag inkluderar alltså Göteborgsvarvet i dom 450,1 km. Nu måste jag alltså ligga i som en liten blå helt enkelt…. Pust! Jag blir alldeles trött när jag tänker på det – men det är nog det man INTE ska göra – nu kör vi bara – inget mer tänk förrän efter den 19 maj.

I nuläget har jag 269,8 km kvar!!

 

Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.