Ett extra kol…

Nu börjar IRONMAN-träningen och fokus på Kalmar på riktigt.

Efter crawlkursen i måndags upptäckte jag nya muskler som jag inte använt på länge. Mycket bra övningar men det kommer att kräva en hel del av mig och jag måste träna mer simning för att få in en bra teknik. Det är bara att kämpa.

I tisdags cyklade Stefan (maken) och jag till jobbet, vi tog en ny väg som var något kortare. Det var dimmigt när vi åkte och ett lätt regn i luften. Regnet ökade tidvis och jag var ganska blöt när jag anlände till jobbet. Efter en snabb dusch kändes det bättre. Resan hem blev snällare, vi tog samma väg och det gick lite snabbare. Stefans kompis på jobbet cyklade ifatt oss och sa hej – jag inser att även här måste jag träna upp teknik och tempo. Oj vad det är mycket att göra inför Kalmar. Tur att det är några månader kvar.

20130505_152151Cykelbild från mars/april – jag har nog kommit en bit sedan dess.

Igår körde jag ett hårt styrketräningspass med min PT Petri på Life i Lerum. Det gick bra men det kändes att jag inte gjort just de styrkeövningarna på ett tag. Knäböj, balansövningar, övningar för överkropp och handleder, You name it. Passet gick fort, tiden bara rann iväg. Väl hemma tog jag en lång skön dusch och vilade i soffan. Maken hade tillbringat kvällen tillsammans med vårt LEK-gäng så jag väntade in honom. Höll nästan på att somna i soffan.

Idag, torsdag blir det massage hos Mats och vila. Det tycker jag att jag är värd.

Det här inlägget postades i Cykel, Simning, Styrketräning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.