En vecka har gått…

Nu har det gått en vecka sedan jag började ”mitt nya träningsliv”!  Det har gått förvånansvärt bra, faktiskt bättre än vad jag trodde. Detoxen fungerar, jag känner mig lite lättare och framför allt klarare i knoppen. Fortfarande fumlig, tappar grejer men jag tror faktiskt det är ärftligt. Alltså – jag får leva med fumligheten.

Denna vecka har det blivit en morgonträning, ett riktigt konditionspass och en träning med tränare. 3 bra pass men bättre måste det bli, nu ska jag skruva lite ytterligare och försöka köra ALLA passen i träningsprogrammet. Men ändock – jag är nöjd över början, från att ha tränat kanske en gång i veckan så har jag ökat och jag är igång med min livstilsförändring!

 

Athensmara

Det här inlägget postades i Allmänt, Livet. Bokmärk permalänken.

1 svar på En vecka har gått…

  1. Ultrastefan skriver:

    Du sköter Dig riktigt bra. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.