Det blir inte alltid som man tänker sig….

Det blir ingen halv Ironman på Tjörn.

Anledningarna är många men sammanfattningsvis kan jag säga att jag har flera saker att ”checka av” innan jag kan ställa upp i en sådan tävling. Det första som ska ”checkas av” är att nå målvikt. Det blir så mycket lättare då.

En annan tydlig indikation är att träningen är inte på den nivå jag önskar just nu – MEN – jag tänker sansa mig, tänka strukturerat och klokt och lägga en vettig plan för att nå dit jag vill. Hade nyuppstart med PT Petri igår och vi gick igenom en del saker – BRA! Nu är det bara att sätta igång.

Det kommer att bli mycket cykling för att få fart på viktminskningen, en del löpning och så teknikträning och mängdträning av crawlen och att simma med våtdräkt. Börjar med en cykeltur till jobbet idag.

Halmstad_tri_1

Bild från Halmstad triathlon 2013-07-07, jag bröt efter simningen.

Det här inlägget postades i Mental träning, Träning, Vikten. Bokmärk permalänken.

1 svar på Det blir inte alltid som man tänker sig….

  1. Ava skriver:

    Smart! Lugnt och metodiskt så kommer du till målet snabbare (och i bättre form)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.