Dag 9 på den ”mentala stegen”

Puh! Jobbig dag igår och jobbig natt. Lunchen igår innehöll något som min mage inte alls var överens om. Sålunda sov jag inte mycket i natt utan fick köra ”toa-intervaller” hela natten. Helt slut på morgonen och urlakad. Fick i mig lite yoghurt och musli men vågade inte ta för mycket.

Stefan skulle cykla till jobbet men fick pys-punka efter c:a 6,5 km. Cykelpumpen gick sönder och när han försökte ta bussen hem fick han inte åka med. Kom hem strax innan jag skulle åka till jobbet helt rosenrasande. Jag förstår honom. Men jag fick skjuts till jobbet och det var skönt.

Magen lugnade ner sig under dagen men jag var helt slut och jag hade ingen som helst energi kvar i kroppen trots att jag fick i mig lite lunch. Varvsstafetten som jag skulle vara med i kunde jag ”fet-glömma”. Inte roligt. Stefan hämtade mig vid jobbet och lite senare åkte vi bort till Eva i Lindome för lite LEK-aktiviteter. Efter att ha sovit en stund på soffan (de andra var duktiga och var ute och tränade) och fått i mig lite mat så kändes det nästan (men bara nästan) som normalläge.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt och sova ut. Imorgon är en ny dag.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.