Dag 4 på den ”mentala stegen”

Klämdag och en dag som gått i ”jobbets tecken”! Otroligt mycket att göra på banken, det verkar som om kunderna har ett uppdämt behov att få träffa eller prata med sin bankman när det har varit röda dagar!

Men allt har gått bra – trots ett par brandkårsutryckningar !!

Nu är det helg och jag ska faktiskt ta det lugnt även idag. Imorgon startar jag åter upp Xtravaganza på helfart och det ska jag hålla på med fram till den 28-29 maj då jag ska trappa upp inför Stockholm Marathon. Nu ska vikten ner! Jag ska försöka träna så mycket som möjligt under den här tiden – men med klokhet givetvis. 500 kcl är inte mycket men jag tror ändå att kroppen kan klara ganska mycket i träningsväg – bara jag dricker ordentligt.

Något annat kul hände faktiskt idag. Via Facebook fick jag kontakt med en gammal klasskamrat från 9:an och nu ska vi försöka ha re-union i juli i Linköping – min gamla hemstad. Det ser jag faktiskt fram emot!

Det här inlägget postades i Livet, Vikten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.