Dag 2 på helfart – med Xtravaganza…

Helt klart en jobbigare dag än igår. Jag tog mig ändå ut och gick i dryga 4 km med musik i öronen. Det var absolut en lättare känsla i kroppen men energin var det sådär med. Väl hemma fick jag min belöning, varm sparris-soppa – mums.

Lite senare på eftermiddagen åkte vi bort till goda vännen Eva i Lindome för att titta på hennes nya valp, Dixie – allmänt benämnd som ”krokodilhunden” då hon gärna sätter sina tänder i diverse saker, bl a min tröja och mina byxben. Men så söt hon är. Efter ett tag lugnade hon ner sig och vi fick dricka vårt kaffe i lugn och ro. De andra mumsade nybakade kanelbullar men jag nöjde mig med kaffet och ett glas iskallt vatten. Sånt är livet just nu.

Kvällen avslutades med att titta på Mästarnas mästare där Mats Näslund blev utslagen.

Imorgon är det dag 3 – de säger att det är den jobbigaste dagen – vi får väl se.

Det här inlägget postades i Livet, Vikten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.