Dag 15 på den ”mentala stegen”

Hur kan det hopa sig så mycket arbete? Det är otroligt hur mycket vi har att göra på jobbet just nu. Men jag ska inte klaga, jag trivs och just nu jobbar jag över en del för att få undan arbetet. Men det är fortfarande högar….

mycketpåjobbet

Nåväl, jag kom i alla fall iväg vid halvfem-tiden och var framme vid Kristinedals träningscenter i god tid innan Xtravaganza-mötet. Idag var uppgiften att ha gjort ”sin målbild”. Min är ju helt klockren – att göra en Ironman (helst i Kalmar) nästa år (2014). Jag hade hittat lite triathlonbilder från mitt första triathlon i Sundbyholm + en cykelbild från Vätternrundan.

Bilden ska sitta uppe i arbetsrummet och påminna mig om min väg till IM 2014.

Det här inlägget postades i Mental träning, Vikten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.