Dag 11 på den ”mentala stegen”

Fredag och varvsmässa!

Efter jobbet tog jag buss och spårvagn till Botaniskan där Stefan mötte upp. Vi skulle hämta ut våra nummerlappar och gå runt på Varvsmässan. Förhoppningsvis kunde jag också ”shoppa” lite nya 2XU-kläder. Vi hämtade nummerlapparna och sedan var det först Adidas mässmonter i en separat byggnad… lite kringelikrok och sedan till den allmänna mässan där alla andra utställare höll hus.

Jag hittade korta 2XU tights och topp i Löplappets monter – där Timo och Ted stod och plockade upp. Det blev en trevlig pratstund. Sedan gick vi bort till Segers monter och pratade med Stefan. Jag köpte ett par nya, långa, orangeliknande Segerstrumpor till Varvet i morgon. Hmmm…. so far so good.

Vi passerade förbi montern där Jonas Colting stod, en liten pratstund med honom och med Christine Wageborn. Stefan köpte Jonas triathlonbok till mig – tack gullegubben!! Min tante Doktor passerade också förbi – hon ska springa med ett helt gäng imorgon. Kort pratstund även där. Oj, oj, oj vad mycket folk vi kände och pratade med – jättekul! Runt nästa hörn pratade vi en stund med Gunnar Olsson från Solvikingarna.

Vi passerade förbi jogg.se monter – eller Svettig, haha – som det nya namnet är. En profilbild och en funktionströja – yeah!!  Jag fick mig en pratstund med en representant från Svenska triathlonförbundet som också promotade för Halmstad triathlon. Vi anmälde oss direkt! Nu jäklar!! En pratstund med representant för Playitas och diskussion om triathlonveckor på Fuerteventura. Det här gick ju lysande!! Ytterligare småstopp och prat om lopp och nedstoppande av broschyrer. Ut i solen igen! Det var jättevarmt!

Varvsmassan_1

Dokumentation på shoppandet och förhoppningsvis redo för Varvet imorgon. Nu kan jag inte skylla på att jag inte är rätt ekiperad.

På vägen hem stannade vi och tog en sub på Subway innan vi landade på TopFloor = hemma. Vilken dag! Nu gäller det att ladda lite mer inför morgondagen för att ta sig igenom loppet också 🙂

 

Det här inlägget postades i Livet, Löpning, Tävling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.