Dag 10 på den ”mentala stegen”

Sov gott i natt. Magen bättre! Fantastiskt väder 🙂

Idag är det torsdag = lång arbetsdag. Dagen var fullbokad med kunder men på något sätt så gick den alldeles utmärkt bra. Feedback från mina kollegor och min chef angående varvsstafetten igår (som jag inte kunde vara med på) – de kom tvåa. Min chef har fått blodad tand och vi ska hitta på fler roliga deltaganden framöver – härligt!!

Nu är det stenhårt fokus på Båstad Marathon. Jag vilar även idag så magen får ännu en dag att ta det lugnt. Men imorgon ska jag ut och springa några km. Förhoppningsvis i nya 2XU-kläder!!

GV_2005_efteraat

…och i övermorgon är det Göteborgsvarvet – får se hur det går då! Jag har inga som helst krav på prestation den här gången – det ska bara bli roligt att delta och vara med i folkfesten, träffa gamla löparkompisar m m.

Det här inlägget postades i Livet, Mental träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.