”Däckad”

Usch och fy!

Legat totaldäckad i några dagar. Vet inte riktigt vad det kan ha varit. Någon bacillusk i kombination med upparbetad stress? Denna semester har ju varit något speciell. Jag har väl aldrig varit med om att saker och ting har gått sönder på det sätt dom har gjort – de senaste veckorna. Allt ifrån cykel till datorer, TV, telefoner – you name it.

Nåja – vila och att ta det lugnt har varit melodin. Fått avboka träning och bara fokusera på att må bra igen. Sovit ganska mycket, inte fått i mig så mycket mat, desto mer dryck och soppor. Magen har varit orolig sedan Skövde Ultrafestival, kanske någon liten bacillusk som smög sig in där – vad vet jag.

Jag får vara tacksam för att jag har en stark kropp som återhämtar sig ganska snabbt och jag hoppas att det är bra med sjukdomar nu. Jag vill ju träna och må bra.

Idag ska vi träffa en god vän för en fika, innan hon åker tillbaka till USA. En mycket trevlig bekantskap. Vi hoppas kunna åka över och hälsa på henne när tillfälle ges. Ikväll är det även LEK-kväll. Vi ska till Eva i Lindome och traska runt i skog och mark – en Lisa för kropp och själ. Precis vad som behövs efter en sådan här ”däckning”.

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.