Cykeltest med PT

Efter ett par ruggiga dagar med trötthet och illamående, efter gårdagen som var betydligt bättre så cyklade jag iväg till Lerum för att köra ”cykeltest” med Petri, min PT på Life. Lite orolig var jag – visste inte riktigt hur mycket jag skulle orka. Men det fanns ju bara ett sätt att ta reda på det.

Cykelturen dit var ok, lite snurrig var jag när jag kom fram men det lugnade ner sig lite när jag fick sitta ner och dricka lite vatten. Jag hade några minuter tillgodo så jag passade på att vila och få ner pulsen.

Petri kom cyklande och efter en snabb tur in på gymmet var även han redo att starta testet. Vi cyklade ut till Stenkullen och brandstationen. Där startade testet. Jag fick själv bestämma hur fort jag skulle cykla då jag varit dålig – skönt – lite av anspänningen släppte med en gång. Jag satte fart och Petri höll sig bakom och ropade vart jag skulle cykla. Det blev 2 varv på totalt 9,7 km (min klocka). Enligt Petri snittade jag 29,5 km/h – enligt min klocka 27 km/h. Hursomhelst var jag jättenöjd. Efter att ha varit helt däckad i ett par dagar och med endast en ”bra” dag innan testet kunde jag inte begära mer.

Vi cyklade tillbaka mot Lerum och Life i lugn takt och tog ett litet eftersnack vid gymmet. Sedan bar det av hemåt. Motvind som hette duga men jag tänkte på Kalmar och den motvind de hade haft över Ölandsbron. Bra träning – kämpa på Carina!

Väl hemma åt jag en god portion pasta med pestosås – dagens belöning för ett tillfredsställande resultat på cykeltestet!

Det här inlägget postades i Cykel, Test. Bokmärk permalänken.

2 svar på Cykeltest med PT

  1. Elin skriver:

    Bra kämpat Carina! Men att våga sig på ett cykeltest efter att ha varit så dålig…!!?! Det kallar jag pannben!! Fortsätt kämpa på, vi är många som hejjar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.