Bröllopsdag och Coopers test

1 år av kärlek!! Det är inte sant vad tiden går fort!  Förra året gifte vi oss vid en enkel med högtidlig ceremoni nere i Nösslinge – vid vattnet och med våra vänner. En underbar dag.

Vigsel_1Denna dag började med träning. Både för Stefan och för mig. Jag skulle iväg och göra Coopers test (löptest) med min tränare Petri och Stefan skulle iväg på ett stavgångspass för att se hur läget med knät var.

Mitt test gick bra – motvind, regn och hagel – men jag börjar bli van. Efter uppvärmning så startade testet – 12 min löpning i sträck. Jag kom 1,75 km – snitt per km blev 6.55 och det får jag vara nöjd med i nuläget. Sedan blev det 2 varv i hinderbanan vid Stenkullens IP – bra träning men jag kände att jag nog gärna vill bli av med några kg till för att jag ska kunna göra hinderbanan rättvisa. Därefter åkte jag hem. Stefans pass hade också gått bra.

Nu ska vi förbereda oss för biobesök, god middag på restaurang och en lugn och skön kväll innan jobbveckan startar.

Det här inlägget postades i Livet, Löpning, Tävling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.