Borlänge 6-timmars och en massa km…

Borlange_ultra1Borlänge 6-timmars den 6 april – i konstens och balettens tecken.

På fredag begav vi oss, Stefan och jag själv, mot Borlänge för att delta i 6-timmars nr 2 i år. Med Skövde i färskt minne så var mitt mål att klara av alla 6 timmar och att passera minst 30 km.

Vi anlände till Scandic Hotel på eftermiddagen och ställde bilen på parkeringen för att checka in och kontrollera om man fick någon gästbiljett till parkeringen. Nej det fick man inte. Vi bar upp väskorna till rummet och gick sedan ner för att kolla bilen. Där stod en lapplisa. Jäklar – det här var inte bra. Vi förklarade att vi ställt bilen på plats för att kolla gästbiljetter och sedan göra rätt för oss. Hade detta varit i Stockholm eller Göteborg så skulle vi mötts av ett garv och sorry – den där går jag inte på – men inte här. Hon köpte vår historia (vilken faktiskt var sann) och vi löste vanlig P-biljett. Härligt! En bra början. På kvällen åt vi mat med Reima och Peter (som skulle sköta tidtagningen på lördagen). En mycket trevlig kväll.

På lördag morgon var det frukost och sedan bar det iväg. Jag hade bestämt att gå i 6 timmar och med mina beräkningar skulle jag klara av minst 30 km då. Jag hade räknat med kisspaus och matpaus i detta schema. Det höll, jag klarade 31,66 km (min klocka) och var helnöjd. Stefan klarade marathon-distansen och var minst lika nöjd han. Underbart. Glädjetårar!! Tack Borlänge löparklubb för en fantastisk dag!! Det gjorde ni bra.

På kvällen gick Stefan och jag ut och åt en bit för att sedan somna in till Mr Selfridge. Trötta och belåtna!

På söndagen var det hemfärd.  Totalt har jag nu 294,8 km kvar att klara till Göteborgsvarvet!

Det här inlägget postades i Tävling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.