Bodybalance + simning och helfart Xtravaganza…

Nu har jag kickat igång helfarten på Xtravaganza. Jag ska testa igenom alla smaker på ”pulver” – en del blandar man kalla – en del kan man blanda med varmt vatten. Blåbär i morse och grönsaker till lunch. Jag får nog säga att så här långt är ställningen 1 – 0  till grönsakspulvret. Det drack jag varmt och det smakade helt ok.

Dessförinnan träffade jag min kompis Lotta och vi åkte till Kristinedals träningscenter för ett Bodybalance pass och sedan ett simpass. Det funkade bra med dieten – men så är det ju ”bara” första dagen… Kroppen har inte tömt sina förråd av glykogener än.

Efter passen åkte vi hem och drack kaffe (jag tog dessutom grönsaksblandningen som lunch). Vi fixade också 50-årspresenten till Lottas ”gube” Anders – mer om det längre fram, men jag tror han blir nöjd.

Det här inlägget postades i Träning, Vikten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.