9 dagars träning… I RAD

Det är nytt rekord för mig. Men nu är jag riktigt trött.

Kroppen är inte van att hålla igång på det här sättet men… den får lära om. Jag får ”flash-backs” från det jag var 16-17 upp till c:a 23-24. Då tränade jag på det här sättet och mer därtill. Men som sagt – nu är jag äldre och får tänka lite annorlunda, bl a måste vilan läggas in på fler ställen. Det gäller att öka mängden, bli starkare men INTE skada kroppen. Långsamt, långsamt ska den härdas så att den tål både det ena och det andra.

Jag har många visioner och drömmar om tävlingar jag vill genomföra. Idag skrev jag ner dom i en bok och satte en ungefärlig tidsangivelse – det är mycket roligare att ha såna målbilder, speciellt när det blir jobbigt eller om man genomför ”grispass”.

Imorgon blir det dock en välförtjänst vilodag – det har Tyko alias Leif A lovat – inte illa, tack för den!!

Det här inlägget postades i Livet, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.