9 dagar kvar…

innan jag gå på semester (inklusive idag).

Sitter på jobbet, lugnt just nu, det är semestertider och solen lyser utanför fönstret. Det är ingen jättevärme men jag njuter ändå av stunden.  Nu är det inte så långt kvar innan jag får ledigt. Maken börjar sin semester på fredag.

Cykeltur_20140427

Till helgen ska vi cykla lite längre. Ann-Sofi, Stefans storasyster ska ha födelsedagskalas och bjuder in till lite fika. Vi tänkte cykla dit och tillbaka, det är lite drygt 3 mil dit och så lika långt hem. Vi får ta våra fina cyklar så att det går undan lite.

920XT

Men än är veckan inte slut. Jag känner mig lite duktig – jag har varit ute och morgonjoggat måndag, tisdag och så idag med ovanstående fina klocka. Ett riktigt bra köp. Jag är supernöjd. Även imorgon är det tänkt att morgonjogga.

Det här inlägget postades i Löpning, Mental träning, Träning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.